Diari Més

Successos

Rescaten amb helicòpter a un jove que s'havia dislocat el genoll al Niu de l'Àliga a Mont-ral

Els Bombers també han fet ús de mitjans aeris per rescatar a un ciclista accidentat a Vimbodí i Poblet

Imatge de l'helicòpter dels Bombers dsprés de traslladar el ciclista accidentat a Alcover.

Rescaten amb helicòpter a un jove que s'havia dislocat el genoll al Niu de l'Àliga a Mont-ralDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat s'han activat aquesta tarda per rescatar a una persona a Mont-ral. Els fets han tingut lloc a les 17:10 de la tarda d'aquest diumenge quan un jove s'ha dislocat un genoll quan es banyava a les gorgues de la ruta del Niu de l'Àliga.

Els serveis d'emergència han hagut de netejar la zona de vegetació amb una motoserra per poder accedir on s'havia accidentat, ja que es trobava en un lloc de difícil accés. Posteriorment han posat al noi en una llitera i mitjançant la tècnica delgruatgel'han traslladat en helicòpter directament a l'hospital Pius de Valls.

Els Bombers també han hagut d'actuar a Vimbodí i Poblet per l'accident d'un ciclista. Els fets han tingut lloc a les 18:49 de la tarda d'aquest diumenge quan l'home ha patit una caiguda en una pista entre Poblet i Prades. L'accidentat ha patit una lesió a la clavícula. Per al rescat, s'han activat tres dotacions terrestres i un helicòpter delsGRAEamb un metge del SEM. Finalment ha estat l'aeronau qui ha rescatat el ferit i l'ha evacuat fins a Alcover, on ha estat traslladat en ambulància fins a l'hospital.

tracking