Diari Més

Ciclisme

El Club Ciclista Alcover organitza la 17a edició de la Marxa BTT Vall del Glorieta

Serà el diumenge 26 de setembre i les inscripcions ja estan obertes

Imatge d'arxiu d'una de les edicions anteriors de la Marxa.

El Club Ciclista Alcover organitza la 17a edició de la Marxa BTT Vall del GlorietaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diumenge 26 de setembre de 2021 a les 9 del matí des del Camp de Futbol d'Alcover s'iniciarà la Marxa BTT Vall del Glorieta amb la primera sortida de participants del circuit curt. La segona sortida serà a les 9.10 hores i la tercera i última a les 9:20 (eBike).

La Marxa consta de 2 circuits (llarg i curt) i 3 categories (llarg, eBike i curt). Ambdós circuits transcorren per corriols i pistes ben senyalitzades i marcades. També hi haurà 2 avituallaments en els recorreguts. Cal tenir en compte que la modalitat eBike té el circuit llarg. El circuit llarg consta de 42km i 1.250m de desnivell i el curt de 23 km i 600m de desnivell.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través del web del Club Ciclista Alcoverwww.inscripcions.cat. El primer període d'inscripcions finalitza el 31 d'agost i el segon al 22 de setembre. Les 50 primeres inscripcions tenen un detall extra.

Tota persona inscrita i que completi la marxa obtindrà un diploma acreditatiu i entrarà en un sorteig de material esportiu. També hi haurà classificacions dels 2 circuits i els primers i les primeres de cada categoria obtindran un pernil.

El Club Ciclista Alcover recomana consultar sovint l'apartat de la Marxa de la web del Club (https://webfacil.tinet.cat/cca/9376 ) per tal de saber les indicacions a seguir i estar al corrent de les mesures de la covid-19.

tracking