Diari Més

Successos

Ferit un veí de La Móra durant una baralla en una festa il·legal a la platja de Tamarit

Els fets van ocórrer durant un dels botellots denunciats aquesta setmana

Imatge de les restes que el botellot ha deixat a la platja de Tamarit.

La zona de nidificació de corriols a Tamarit, ple de brossa i restes d'un 'macrobotellón'La Sínia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A les 5 de la matinada del passat dimecres 11 d'agost, un jove varesultarferit en una baralla a la platja de Tamarit. Segons ha pogut saber Diari Més, en una de les festes il·legals ibotellotsdenunciats aquesta setmana a la platja de Tamarit, un grup de joves va iniciar una baralla i un veí de LaMórava resultar ferit amb un traumatisme cranial. Els serveis d'emergència del 112 van ser alterats del succés pels serveis de vigilància del TamaritBeachResort.

El complex turístic ha denunciat aquests fets i elsbotellotsrecurrents que es traslladen a la platja, evitant el toc dequedadecretat als municipis propers. En un comunicat reclamen a les administracions que solucionin aquest problema de concentracions massives a l'espai natural per tal de no malmetre l'entorn.

Diari Més ha pogut confirmar que els Mossos d'Esquadra no van intervenir en aquest succés en concretperòhan confirmat que la zona dels búnquers d'Altafulla-Tamarit és un lloc de trobada habitual per grups de joves, que es reuneixen per ferbotellots. Alhora han remarcat que s'incrementarà la vigilància en aquesta zona.

tracking