Diari Més

Veïnal

El Vendrell demana a Adif que revisi les instal·lacions ferroviàries del territori

Demanen que es revisi la posició de les travesses del corredor del Mediterrani al Vendrell i que es repari el tancament de la via

Imatge de les travesses amuntugades.

El Vendrell demana a Adif que revisi les instal·lacions ferroviàries del territoriFederació Xarxa Vendrellenca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació d'associacions de veïns del municipi del Vendrell demanen a Adif que revisi la posició de les travesses del corredor del Mediterrani al Vendrell i que repari el tancament de la via.

Des de l'entitat, diuen que «hem estat revisant la situació de la via verda i hem trobat que les travesses del corredor Mediterrani que hi ha al començament de la Via Verda estan frenades aparentment per el tancament de la via. També hem trobat un punt on la tanca esta trencada completament i considerem que al començament de la via verda just abans del pas soterrani per entrar hauria d'haver tancament».

D'altra banda, també avisen d'un tram on les travesses estan amuntugades sense cap ordre a Jaume Carner. Davant d'aquest fets, l'entitatha presentat un expedient de forma telemàtica a ADIF perquèes treballi en la reparació i ampliació del tancament de la via, i que es revisi la posició de les travesses del corredor de mediterrani per tal de garantir la seguretat d'aquests elements a tots els punts on poden incidir.

tracking