Diari Més

Celebracions

Vila-seca encara la recta final de l'anhelada Festa Major d'Estiu

El Seguici Tradicional va fer aquest diumenge les darreres ballades de lluïment al parc de la Riera

EL Ball de Diables durant les actuacions del Seguici al Parc de la Riera.

Vila-seca encara la recta final de l'anhelada Festa Major d'EstiuGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vila-seca encara ja la recta final de la Festa Major d'Estiu, uns actes anhelats pels vila-secans, ja que l'any passat no es va poder celebrar a causa de les restriccions derivades de la covid-19. Els actes van arrencar el passat 22 de juliol i en el segon cap de setmana de festes van tenir lloc la disputa de la Copa Catalunya per escoles i de Cadets, la cursa d'obstacles esportiva i familiar Vila-seca FamilyRace, el concert de Festa Major a càrrec de l'orquestra Atalaia.

Un dels moments més esperats d'aquesta Festa Major d'Estiu de Vila-seca van ser les tandes de lluïment del Seguici Tradicional amb elements festius i balls que va tenir lloc a les 20.30 hores al parc de la Riera. Allà, el Ball de Diables Infantil i el gran, els Trabucaires del Comú, Geganters i Grallers de Vila-seca, el Cavall Alat, la xaranga Band Tocats, el Ball de Bastons, el Ball de Gitanes, el Ball de Cercolets, el Ball de Valencians, els Xiquets de Vila-seca i la Cobla dels Ministrers del Comú van fer les delícies d'uns privilegiats que van aconseguir la seva entrada per assistir a aquestes tandes de lluïment, ja que l'aforament estava limitat per respectar les mesures de seguretat per evitar la propagació de la covid-19. I és que si el coronavirus va impedir que l'any passat pogués sortir al carrer, enguany no ho ha impedit, però ha limitat l'assistència de públic.

Avui al vespre hi haurà música chill out al Jardí de la Biblioteca i a les 21.30 a la plaça d'Estudi actuarà 4 de la Cera. Demà, dimarts, es posarà punt final a la festa amb les havaneres, els trabucaires i el castell de focs.

tracking