Diari Més

Protesta

Els veïns de Creixell protesten pel tancament durant tres setmanes d'una oficina de Caixabank

El poble es quedarà sense cap oficina bancària amb atenció al públic

Imatge de la vintena de veïns protestant davant la sucursal de Caixabank.

Els veïns de Creixell protesten pel tancament durant tres setmanes d'una oficina de CaixabankAjuntament de Creixell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquestdillunsal matí, una vintena de veïns de Creixell han protestat pel tancament de la sucursalCaixabankubicada a la Plaça Major del poble i que els deixarà sense atenció les tres darreres setmanes d'agost.

L'acte de protesta s'ha convocat a través de les xarxes socials per part d'un grup de veïns i veïnes de la Vila, amb RoserEscrichal capdavant, veïna de Creixell i coneguda activista social, i també s'hi han afegit alguns regidors municipals.

Precisament la regidoraCheloPicón, responsable de l'àrea de Benestar, Atenció Social i Gent Gran, ha comunicat en aquest acte que sobretot les persones grans que tinguin dificultats per a fer gestions bancàries de les pensions o similars mentre que aquesta oficina deCaixabankestigui tancada, es podran adreçar a l'ajuntament i se'ls facilitarà el transport als municipis del voltant fins a l'oficina bancària més propera.

Al final de l'acte de protesta, la directora de la sucursal deCaixabankde Creixell, lasra.SilviaLozano ha sortit a dialogar ambel veïnatque protestava al carrer. Tot i això, i segons indiquen en el comunicat, el tancament de les oficines seguirà sent efectiutal coms'havia indicat.

tracking