Diari Més

Societat

Salou ultima les obres del Vial de Cavet amb l'objectiu de millorar els accessos a l'Escola Elisabeth

La primera fase és la vorera nord del Vial, que connecta l'entrada de Salou, per l'autovia, amb el terme de Llevant de Cambrils

Salou ultima les obres del Vial de Cavet amb l'objectiu de millorar els accessos a l'Escola Elisabeth

Salou ultima les obres del Vial de Cavet amb l'objectiu de millorar els accessos a l'Escola ElisabethAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres del Vial de Cavet de Salou es troben en un estat avançat. L'actuació que s'està duent a terme a la prolongació d'aquest carrer, i que preveu estar enllestida aviat, consisteix a convertir un solar que estava habilitat perquè els cotxes hi poguessin aparcar, en una via urbana de circulació, que serà una sortida directa des de la porta principal de l'EscolaElisabeth, concretament, perquè els vehicles puguin sortir més ràpidament cap al Vial.

També, s'ha reservat una part d'aparcament, on tindran cabuda una quarantena d'automòbils, a més de l'esmentada de la sortida pel trànsit.

Aquesta obra, llavors, millorarà els accessos al centre educatiu situat al carrer Miquel Martí i Pol i facilitaran la mobilitat i el trànsit a la zona. Abans, aquesta sortida s'havia de realitzar pel carrer d'Antoni Gaudí. Els vehicles agafaven la rotonda que hi ha al c. Pau Casals i, des d'allà, es tornava a sortir a la rotonda del Vial de Cavet. Ara el trajecte serà més directe i ràpid. L'alcalde de Salou, Pere Granados explica que es guanya «en seguretat per a les persones i també en mobilitat».

Els vehicles entraran pel carrer d'Antoni Gaudí i passaran pel carrer Martí i Pol, per sortir cap al Vial de Cavet i fer cap a la rotonda delKm0 de la C-14.

tracking