Diari Més

Comerç

Els comerciants de Salou i la Pineda es manifesten per ampliar els seus horaris

Reclamen que tancar a les 22 h és molt perjudicial per al sector

Imatges de la concentració a la Pineda aquest divendres.

Els comerciants de Salou i la Pineda es manifesten per ampliar els seus horarisCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els comerciants de Salou i la Pineda es manifesten per reclamar l'ampliació dels seus horaris d'atenció al públic. Actualment es veuen obligats a tancar a les 22 hores en comptes de les 00 hores, el seu horari habitual de tancament, per les restriccions sanitàries.

La convocatòria d'aquestes mobilitzacions estava programada per les 22:30 d'aquest divendres a la Font Lluminosa de Salou, on van participar un centenar de persones, mentre que a la Pineda es van reunir uns 40 manifestants, segons les estimacions dels organitzadors.

Sota el lema d'«aquest virus no el para el comerç tancant a les 22 hores» els manifestants s'han reunit per reclamar amb pancartes que «necessiten treballar» i que l'obligació de tancament a les 22 hores és perjudicial per al col·lectiu, ja que veuen reduïdes les hores de gran afluència de clients als locals comercials.

La manifestació va aplegar el sector dels comerços de la zona amb el suport de locals de restauració i es va compartir el missatge de preocupació que aquesta situació «afecta moltíssim» al sector. LauraTissu, vicepresidenta de l'AssociacióShoppingSalou Comerciants i Empresaris i propietària de dos comerços a Salou i la Pineda anuncia també que si la situació no canvia, des del sector del comerç de Salou i la Pineda es tenen previstes més mobilitzacions per reclamar l'ampliació de l'horari dels locals.

Imatges de la concentració a Salou aquest divendres.

Els comerciants de Salou i la Pineda es manifesten per ampliar els seus horarisCedida

tracking