Diari Més

Societat

L'Associació de Xiringuitos de Cambrils manté la seva posició després de reunir-se amb l'Ajuntament

L'alcaldessa s'ha compromès a estudiar les propostes de l'associació i a donar una resposta als professionals del sector en el mínim temps possible.

La licitació de l'Ajuntament planteja uniformitzar els locals.

Els xiringuitos de Cambrils s'organitzen contra el nou model de licitació de l'AjuntamentGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de Xiringuitos de Platges de Cambrils s'ha pogut reunir avui amb l'alcaldessa del municipi, Camí Mendoza, per traslladar-li la preocupació dels professionals del sector davant el procés de licitació de les futures guinguetes que ha publicat l'Ajuntament del municipi. L'alcaldessa ha estat acompanyada dels regidors Lluis Abella i Oliver Klein, mentre que, per part de l'associació, hi han assistit el president, Jordi Gavaldà; l'expresident, Llorenç Blasco; Albert Prim, membre de l'associació; i el seu assessor jurídic.

Els representants de l'associació han explicat els motius del seu posicionament, entre els que destaquen la inviabilitat econòmica del nou model i el que consideren algunes errades importants en el projecte tècnic, i han tornat a demanar l'aturada del procés de licitació dels xiringuitos. L'objectiu dels professionals del sector és obrir el diàleg amb l'Administració per poder establir les bases d'un futur procés de licitació de les guinguetes que compti amb les propostes dels qui les han regentat durant dècades.

Per la seva banda, l'alcaldessa de Cambrils s'ha compromès a donar resposta a aquesta petició en el menor temps possible. El procés de licitació que està obert actualment s'acaba el proper dilluns 2 d'agost.

tracking