Diari Més

Política

Oscar Sánchez (PSC), nou president del Consell Comarcal del Tarragonès

El canvi a mig mandat correspon a l'acord de govern de Junts amb els socialistes i En Comú Guanyem

Oscar Sánchez en el moment de fer el discurs com a nou president de l'ens comarcal.

Oscar Sánchez (PSC), nou president del Consell Comarcal del TarragonèsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Oscar Sánchez (PSC), alcalde de Constantí, ha estat investit aquest dilluns com a president del Consell Comarcal del Tarragonès per als darrers dos anys. S'ha materialitzat així el traspàs de la presidència fruit de l'acord de govern de l'inici del mandat del PSC, Junts i En Comú Guanyem.

El Ple Extraordinari del Consell Comarcal del Tarragonès es va celebrar el a la Sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos de Tarragona, ubicació escollida per tal de poder garantir, en un espai suficientment ampli, les mesures de seguretat i distanciament social que requeria aquesta convocatòria presencial.

La sessió es va iniciar amb la presa de possessió com a nova consellera de la corporació d'Eva Miguel, pel grup comarcal CUP-Amunt. Miguel substitueix així el fins ara conseller Oriol Olivé, qui va presentar la seva renúncia fa unes setmanes.

A continuació, Joan Martí Pla, president fins ara de l'ens supramunicipal, va demanar al Ple compost pels 33 consellers que acceptessin la seva renúncia. Posteriorment es va constituirla mesa d'edat amb els consellers Marisa Méndez de Vigo i Mario Téllez, tots dos del grup En Comú Guanyem.

Seguidament, els grups van poder presentar les seves candidatures per optar a la presidència. Oscar Sánchez (PSC) i Núria Batet (ERC) van ser les dues úniques candidatures presentades.

Una vegada fet el recompte, Oscar Sánchez va ser escollit per 18 vots a favor, mentre que Núria Batet en va obtenir 5. També es van comptabilitzar 5 vots més en blanc i un de nul.

tracking