Diari Més

Detectat un positiu en covid-19 a la Residència Mimara Creixell

El cas positiu és el d'un treballador del mateix centre

Imatge d'arxiu de la Residència Mimara Creixell

Detectat un positiu en covid-19 a la Residència Mimara CreixellInforesidencias.com

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimarts a la tarda, la Residència Mimara Creixell ha comunicat sobre l'existència d'un cas positiu en coronavirus en els treballadors del mateix centre.El professional que ha donat positiu es troba en aïllament domiciliari i seguint els protocols de quarantena que marca el Departament de Salut. La resta de professionals i usuaris del centre es troben bé i sense cap símptoma relacionat a la COVID, i aquest dimecres es realitzaran proves PCR a tots els professionals.

En el comunicat que ha fet el centre la tarda d'aquest dimarts s'auncia queSeguint els protocols establerts, de manera preventiva se suspenen les sortides dels usuaris al poble de Creixell, a més de fer més èmfasi en la constant desinfecció de mans de residents i professionals. Els usuaris també tornaran a fer servir les mascaretes en les seves unitats de convivència i s'intensificarà la ventilació natural de les àrees comunes. D'altra banda, Mimara Creixell passa a tenir la categoria de centre taronja, és a dir, que pot continuar fent ingressos i es poden fer visites.

Des de la Direcció de centre s'han activat també tots els protocols de comunicació als diferents col·lectius: residents, famílies, treballadors, així com proveïdors i mitjans de comunicació, seguint les polítiques de transparència que s'han instaurat en les residències que gestiona el mateix grup des de l'inici de la pandèmia.

tracking