Diari Més

Esports

Cambrils acollirà de nou una prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2021

La platja del Regueral serà l'escenari de la setena prova aquest cap de setmana, 31 de juliol i 1 d'agost  

La platja de l'Arrabassada de Tarragona ha acollit aquest cap de setmana la cinquena prova del Campionat Català de Volei Platja.

La fase final del Campionat Català de Volei Platja ha tingut lloc aquest cap de setmanaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La platja del Regueral de Cambrils acollirà aquest cap de setmana, 31 de juliol i 1 d'agost, una prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour que organitza la Federació Catalana de Voleibol.

Cambrils serà, un any més, un dels municipis de la costa catalana on hauran tingut lloc proves del Campionat juntament amb Barcelona, Vilanova i la Geltrú,Torredembarra, Tarragona i Cunit.

Les millors parelles de vòlei platja es trobaran a la platja del Regueral per aconseguir els punts que els permetin participar a la gran final del circuit.En les sis proves disputades fins ara hi han participat prop de 400 parelles, 211 masculines i 184 femenines, sent un dels circuits amb més participació dels darrers anys.

Els grans rivals a batre al Vichy Catalan són, en categoria masculina, la parella de veneçolans formada per Hernán Tovar i Rolando Hernández, que han guanyat les quatre proves en les que han participat. També destaquen els joves jugadors del CV Sant Pere i Sant Pau de Tarragona Elio Carrodeguas i Dexter Edwards, que han guanyat les dues proves a les que no han assistit els veneçolans; així com Javier Monfort i Pablo Pérez, valencians i habituals també del podi quan assisteixen al circuit.

En categoria femenina hi ha dues parelles que han repetit podi. Per un costat trobem la parella formada per l'estoniana Kadri Puri i la lituana Erika Kliokmanaite, que fa setmanes que no juguen juntes, però que podrien reaparèixer a Cambrils després de la seva participació al circuit espanyol; i per l'altra a Nuria Bouza i Nazaret Florian, que han pujat al calaix més alt del podi en les dues proves que han participat. Les catalanes Julia Bonet i Becky Fernández també son habituals del podi i van guanyar la darrera prova disputada a Cunit.

Les inscripcions per participar a la prova de Cambrils estaran obertes fins dijous, 29 de juliol a les 12 del migdia. Les dues finals les retransmetrà en directe el canal Esport 3 de Televisió de Catalunya.

tracking