Diari Més

La Fira de Mont-roig se suspén per l'increment de positius de covid al municipi

Els actes que estaven previstos per als dies 6, 7 i 8 d'agost es traslladaran a la Festa Major de Sant Miquel, a finals de setembre

Imatge d'arxiu d'un dels stands que van poder visitar-se en l'edició de 2017.

La 137a Fira de Mont-roig portarà gastronomia, música i teatreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit anul·lar la celebració de la Fira de Mont-roig, que estava prevista per als dies 6, 7 i 8 d'agost. La decisió l'ha pres el consistori després de valorar les xifres de contagis de covid19 al municipi, que han crescut exponencialment les darreres setmanes. De la mateixa manera el municipi entrat a formar part de la llista de poblacions de Catalunya amb més incidència per la covid19 afectades per toc de queda sol·licitat per la Generalitat.

Actualment a Mont-roig del Camp hi consten diagnosticats 82 casos els últims 7 dies, mentre que els darrers 14 dies la xifra és de 123. Una altra de les xifres destacades i per la qual el municipi ha entrat a la llista de les 165 localitats amb confinament nocturn és l'índex d'incidència acumulada.

Pel que fa als actes que ja estaven previstos per la Fira de Mont-roig, aquests es traslladaran a la festa Major de Sant Miquel, que se celebra als voltants del 29 de setembre.

tracking