Diari Més

Urbanisme

Presenten la nova zona de vianants al carrer Pescadors d'Altafulla

S'hi ha projectat un mural a terra que emula les onades del mar i dona continuïtat al passeig de Botigues de Mar

Imatge de la nova zona de vianants d'Altafulla

Presenten la nova zonade vianants al carrer Pescadors d'AltafullaAjuntament d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimecres al matí s'ha presentat la nova zona de vianants del tram final del carrer Pescadors al Barri Marítim. La pintada consta d'un mural horitzontal, obra del dissenyador altafullenc Sergi Opisso, que representa les onades del mar projectades al paviment.

La coalcaldessa i edil de Medi Ambient, Alba Muntadas, ha explicat que amb aquesta acció «es dona continuïtat al passeig de Botigues de Mar,s'enllaça amb el camí de rondai s'evita el pas de cotxes pel Vinyet», tal i com contempla el pla de gestió sostenible de la platja 'Altafulla Platja Viva'.

L'objectiu és que el mural contribueixi a fer més agradable l'espai i recuperar-lo per alsvinants com unacontinuïtatdel passeig de Botigues de Mar i del camí de ronda tot enllaçant amb l'espai natural del Vinyet en direcció a Tamarit.

La coalcaldessa d'Altafulla també ha assenyalat que aquesta mesura permetrà tambéfrenar «l'incivisme»dels qui encara passaven per aquest tram en cotxe malgrat que ja estava prohibit.

En aquest sentit, Muntadas ha avançat que en breu es millorarà lasenyalitzacióper evitar aquests fets, ja que, a pocs metres del Vinyet, se situa «un ampli aparcament per als vehicles com és el de l'estació de trens».

Més enllà del mural projectat, l'Ajuntament ha substituït els antics blocs de formigó, que evitaven el pas de vehicles, per unsbancs de formigóque funcionaran en un doble sentit: evitar l'entrada i sortida de vehicles, i com a elements perquè la gent hi pugui seure.

tracking