Diari Més

Hospital

La Xarxa de Santa Tecla rep 11 residents per als hospitals de Santa Tecla i El Vendrell i per a l'atenció primària

Els MIR estaran distribuïts als CAP Tarragona Llevant-Tarragona IV, CAP Vila-seca, CAP Calafell i CAP L'Arboç-Baix Penedès Interior, i també es formaran al Sant Pau i al Santa Tecla

Un dels moments de l'acte

La Xarxa de Santa Tecla rep 11 residents per als hospitals de Santa Tecla i El Vendrell i per a l'atenció primàriaXarxa Santa Tecla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Xarxa de Santa Tecla ha celebrat aquesta setmana l'acte institucional d'incorporació de la nova promoció de metges i metgesses residents. En aquest exercici l'organització sanitària dóna la benvinguda a un total de 10 residents de Medicina Familiar i Comunitària, de les 10 places disponibles, i també s'incorpora 1 resident de Medicina Interna.
Els MIR de Medicina Familiar i Comunitària (MFiC) estaran distribuïts alsCAP Tarragona Llevant-Tarragona IV, CAP Vila-seca, CAP Calafell i CAP L'Arboç-Baix Penedès Interior i també es formaran als hospitals de Sant Pau i Santa Tecla i El Vendrell. La resident de Medicina Interna (MI), de la seva banda, farà la formació a l'Hospital de Santa Tecla.
L'acte de benvinguda ha tingut lloc aquest dimarts 20 de juliol i s'ha celebrat de manera telemàtica, davant l'actual situació de la pandèmia de COVID-19, amb la intervenció del gerent assistencial de la Xarxa de Santa Tecla, Francesc Pujol, i la directora mèdica d'Atenció Primària de la Xarxa de Santa Tecla, Marta Ruiz. També hi han participatla cap d'estudis de l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària, Mireia Aymamí, el cap d'estudis de Formació Sanitària Especialitzada, Joan Pellejà, la cap del servei de Medicina Interna de l'Hospital de Santa Tecla, Montse Duran, així com els tutors i altres residents de les especialitats de Medicina Familiar i Comunitària i Medicina Interna.
tracking