Diari Més

Educació

Cambrils reconeix el rendiment acadèmic de quatre alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius amb els Premis a l'Excel·lència

S'han concedit tres premis de Batxillerat ja que han estat tres les estudiants que han obtingut un 10 a Batxillerat 

Imatge del lliurament dels Premis

Cambrils reconeix el rendiment acadèmic de quatre alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius amb els Premis a l'Excel·lènciaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidord'Educació, Alejandro Garcia, han lliurat aquest dimecres el Premi d'Excel·lència al millor expedient acadèmic a Anna Maria Zakreva Prykolota, Claudia Mensa i Blanca Cerdan, que han obtingut un 10 als estudis de Batxillerat; i a Imane Belhadi Chikar, la millor puntuació de cicle formatiu a Cambrils amb un 9,04.

Els premis, promoguts pel Departament d'Educació de l'Ajuntament de Cambrils, s'han lliurat a la Sala de Plens. L'acte ha comptat amb la presència d'equips directius, professorat dels centres educatius i familiars de les noies guardonades i representants municipals.

Anna Maria Zakreva Prykolota i Claudia Mensa han cursat Batxillerat a l'INS Ramon Berenguer IV; Blanca Cerdan ha estat l'alumna més brillant de Batxillerat al'INS Cambrils; i Imane Belhadí Chikar ha estudiat el Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) en Agències de viatges i gestió d'esdeveniments a l'INS Escola d'Hosteleria i Turisme. Les quatre estudiants han estat premiades amb un diploma i un ordinador portàtil.

L'alcaldessa ha destacat la determinació i la constància de les alumnes i ha felicitat també el professorat i l'entorn de les quatre estudiants, pel suport que han brindat a les quatre reconegudes. Mendoza ha desitjat el millor a les quatre reconegudes i les ha animat a seguir treballant per assolir tots els reptes que es posin per davant.

tracking