Diari Més

Salut

Dolça Cortasa apunta a nova directora de Salut al Camp de Tarragona

És la directora de Suport a la Gestió ICO

Serveis Territorials de Salut a Tarragona.

Serveis Territorials de Salut a Tarragona, rastrejadors, covid, enquestadors, coronavirusGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dolça Cortasa Vidal és la candidata número 1 a ser nomenada directora de Salut al Camp de Tarragona. Segons ha pogut conèixer aquest mitjà, és una decisió que estaria ja presa i que portaria a Cortasa a liderar un nou projecte més que ambiciós. Cortasa substituirà, d'aquesta manera, el que fins ara ocupava aquest càrrec, Ramon Descarrega.

Actualment, Dolça Cortasa és directora de Suport a la Gestió ICO i també directora assistencial Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre ICO. Llicenciada en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Navarra, també està especialitzada en Medicina de l'Educació Física i l'Esport, diplomada en Gestió Gerencial Hospitalària i, entre d'altres, llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses.

La seva trajectòria professional també és extensa, ja que ha estat adjunta a la gerència a l'Hospital de Blanes o cap d'admissions als Hospitals Sant Jaume de Calella, el Comarcal de la Selva i de l'Hospital Verge de la Cinta, en aquest últim cas entre els anys 1994 i 1998.

tracking