Diari Més

Càmpings Tarragona recapta més de 4.000 € per als nens amb càncer

Durant tot el període s'han venut gairebé 1.100 gorres

Moment en què Joan Antón, president de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre ha fet entrega de la donació a l'AFANOC.

Càmpings Tarragona recapta més de 4.000 € per als nens amb càncerCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre ha posat en marxa durant la primera quinzena de juliol la segona edició de la iniciativa solidària 'Els càmpings es posen la gorra' on tots els diners recaptats s'han destinat a l'Associació de Famílies i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Aquesta col·laboració va néixer l'any 2020 fruit de la necessitat de l'AFANOC de buscar noves alternatives a l'acció 'Posa't la Gorra!' que no es va poder dur a terme a causa de les restriccions per la covid-19. Donat l'èxit de la primera convocatòria, enguany l'Associació de Càmpings tarragonina i AFANOC han repetit l'acció.

En aquesta segona edició han estat 18 els càmpings -tres més que el 2020- que han decidit vendre o regalar entre els seus visitants una gorra de les edicions anteriors del programa. En total, durant tot el període s'han venut gairebé 1.100 gorres per un import total de 4.048 euros. Aquest dimecres al matí, Joan Antón, president de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre i en representació de tots els establiments participants, ha fet entrega de la donació a l'AFANOC.

Durant l'acte simbòlic de donació del xec al Gavina Yelloh Village del Creixell, Antón ha assegurat que «després de l'èxit de la primera edició, no vam dubtar ni un segon en tornar a parlar amb AFANOC per posar en marxa la segona edició de 'Els Càmpings es posen la gorra'. A més, estem molt contents que enguany s'hi hagin sumat més càmpings. Desitgem que cada any puguem seguir ajudant a tots els nens amb càncer amb aquesta acció».

tracking