Diari Més

Bombers

El vent provoca diversos incidents sense ferits durant la matinada al Baix Camp

Durant la matinada han hagut d'actuar en l'incendi d'una cuina a Sant Salvador

Imatge de la guingueta de l'Hospitalet de l'Infant destrossada pel vent.

El vent provoca diversos incidents sense ferits durant la matinada al Camp de Tarragona i les Terres de l'EbreBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat han atès una desena d'incidents pel fort vent al Baix Camp la nit passada. Segons ha informat el cas, aquests han estat relacionats amb tendals, antenes i petits despreniments de branques i elements de façanes a Cambrils, reus i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

A Hospitalet de l'Infant s'ha hagut de retirar el tendal d'una guingueta de la platja després que les fortes ratxes a la costa destrossessin part de l'estructura.

A les tres de la matinada a Cambrils els Bombers han rebut l'alerta que el vent havia despenjat el tendal del balcó d'un edifici. A les 8.04 la branca d'un arbre ha caigut sobre un vehicle estacionat al carrer Monestir d'Escaladei i Bombers han hagut de dur a terme tasques de neteja de la via. No s'han hagut de lamentar ferits per aquests incidents.

A primera del matí també s'han hagut de dur a terme diverses actuacions a Reus. A les 6.40 del matí han actuat pel perill de caiguda d'una antena i a les 8.04 ha caigut la branca d'un arbre a la via pública.

Finalment a les Terres de l'Ebre s'ha rebut l'avís les 2.42 de la matinada d'un incendi de vegetació agrícola al barri exterior l'Aldea. Dues dotacions s'han desplaçat fins al lloc de les flames, el fort vent ha provocat que finalment cremessin 7.100 metres quadrats de terreny. A les 7 del matí l'incendi s'ha donat per extingit.

Crema un cuina a Sant Salvador durant la matinada

A les 2.35 de la matinada 5 dotacions de Bombers s'han desplaçat fins al número 13 del carrer Arquitecte Gaudí, perquè cremava la cuina d'un pis de la quarta planta. En arribar les flames havien estat apagades pels inquilins. La Policia Local ha hagut de desallotjar diversos veïns. Després de remullar els punts calents bombers han donat el foc per extingit que hauria afectat la campana extractora de la cuina i hauria cremat mobiliari i algun electrodomèstic.

Per altra banda, a les 23.42 d'ahir dilluns a la nit els Bombers van rebre l'avís d'un incendi a prop del poliesportiu deCampclar, una dotació va comprovar com cremaven uns 300 metres quadrats de vegetació urbana. Gairebé una hora després l'incendi es donava per extingit.

tracking