Diari Més

Policial

Tres detinguts per tràfic de drogues a Salou i Valls

Agents de paisà van observar una operació de compravenda de droga al passeig Jaume I

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'Esquadra, detenció, detingut, manilles, autor, delicte, robatoriMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de les Unitats de Seguretat Ciutadana de les comissaries de Salou i Valls, van detenir ahir tres homes, de 28, 34 i 40 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de la Fuliola (Urgell), Tarragona i Valls, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues.

Les dues primeres detencions van tenir lloc durant una actuació policial a la zona comercial i de lleure de Salou per part d'agents de paisà per prevenir, entre altres, el tràfic de drogues i els delictes contra el patrimoni.

Així, pels volts de les 20 hores d'ahir, els agents van observar una operació de compravenda de droga al passeig Jaume I. En apropar-se, van confirmar que els venedors havien acabat de fer un passi d'haixix a un turista a qui durant l'escorcoll li van localitzar una peça d'aquesta substància.

Detingut a Valls després de llançar les substàncies per la finestra del cotxe

A les 21.20 hores d'ahir, una patrulla que duia a terme tasques de prevenció de delictes a la zona del passeig de l'Estació de Valls va observar com un home llençava una bossa per la finestra del vehicle en marxa quan va veure el vehicle policial. Els mossos van aturar-lo d'immediat i en l'escorcoll li van trobar 18 embolcalls amb cocaïna i dos més d'haixix amagats sota dels seients, el canvi de marxes i els pedals d'embragament i frenada. L'home va admetre que justament a aquella hora havia quedat amb diversos compradors, motiu pel qual el van detenir.

Està previst que els tres detinguts passin a disposició dels jutjats d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i Valls en les properes hores.

tracking