Diari Més

Psicurt es consolida com a festival de curts sobre salut mental amb 239 obres

La projecció de les pel·lícules seleccionades serà del 7 al 10 d'octubre a Tarragona i Reus

Imatge del cartell de l'edició d'enguany del festival.

Psicurt es consolida com a festival de curts sobre salut mental amb 239 obres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Psicurt es consolida com a festival de curts sobre salut mental amb 239 obres rebudes al tancament del període d'inscripció, segons informa l'organització.

La sisena edició del festival se celebrarà a Tarragona (Tarragonès) i Reus (Baix Camp) del 7 al 10 d'octubre, organitzat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i els ajuntaments de tots dos municipis.

Les inscripcions s'han tancat amb 239 obres que aborden temàtiques com el masclisme, l'assetjament escolar i el laboral; el suïcidi, el dol, les addiccions o l'estigma que sofreixen les malalties mentals.

A més, segueixen obertes les inscripcions per a la secció Educrt Exprés fins al proper 30 de setembre, destinada a estudiants de secundària i universitaris.

En el certamen poden participar curtmetratges de ficció de producció en català i amb una durada màxima de 5 minuts, crèdits inclosos, filmats durant el cap de setmana del festival amb un element i localitzacions proposades per l'organització.

El festival destaca també per l'activitat complementària de projectar curts als centres educatius que ho demanen, amb un debat posterior sobre els temes tractats en les obres que han vist els estudiants.

tracking