Diari Més

Policial

Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes a Salou per quatre robatoris amb força

En un dels habitatges els lladres van ser sorpresos per la propietària

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'Esquadra, dispositiu, policial, policia autonòmica, agents, detenció, detingutMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir ahir dos homes de 41 i 65 anys, un de Serra Lleona i l'altre de nacionalitat espanyola, ambdós veïns de Salou, com a presumptes autors de quatre delictes de robatori amb força.

El primer dels fets es remunta al passat 5 de juny quan uns desconeguts van accedir a l'interior d'un habitatge del carrer Pere III el Gran de Salou després d'enfilar-se per un balcó i forçar una finestra. En comprovar que alguns dels pisos eren segones residències d'estiu, els lladres van tornar a actuar fins a tres cops més en el mateix edifici durant tot el mes de juny. Actuaven de matinada i l'objectiu era sostraure televisors, material informàtic i tecnològic, petits electrodomèstics i tota mena de petits objectes de valor que hi pogués haver dins dels domicilis.

Es dona la circumstància que en un dels apartaments hi van actuar quan una persona estava dormint en una de les habitacions i en un altre van haver fugir en ser sorpresos per la propietària.

Fetes les primeres indagacions, els mossos van relacionar els detinguts amb els fets i van comprovar que residien en una casa molt pròxima a l'edifici on van accedir per tal de robar-hi.

Els dos homes, els quals acumulen una trentena d'antecedents policials per delictes patrimonials, van ser detinguts a les 16.15 hores d'ahir al domicili de Salou on convivien i està previst que en les properes hores passin a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

tracking