Diari Més

Serveis

Vint-i-dues persones vetllaran per la seguretat a les platges de Salou aquest estiu

La principal novetat d'enguany és el servei d'un dron de rescat aquàtic

Aquest dimarts Salou ha presentat el dispositiu de seguretat a les platges del municipi.

Vint-i-dues persones vetllaran per la seguretat a les platges de Salou aquest estiuAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament deSalouha donat a conèixer aquest dimarts la plantilla delservei de salvament i socorrismeque s'encarregarà de la seguretat a les platges del municipi durant tot aquest estiu, i que estarà gestionada per l'empresaServitur. En total, el servei compta amb una plantilla de fins a22 persones, durant l'estiu, distribuïda per totes les platges de Salou.

La temporada va començar 26 de març, només a la Platja de Llevant, amb 4 professionals, i fins a data 1 de juny, que es van obrir la resta de platges, a excepció de Cala Crancs, la qual només s'obre els mesos de juliol i agost. A partir de juny es va incorporar la resta de la plantilla.

El 30 de setembre es tancaran totes les platges, excepte la Platja de Llevant, que continuarà donant servei fins al 15 d'octubre.

L'horari del servei de salvament i socorrisme és des de les 10 h del matí, i fins a les 19 h, en temporada alta; i, a partir del setembre, de 10 h i fins a les 18 h. L'horari d'obertura de Cala Crancs és de 11 h a 19 h. Així mateix, pel que fa a la Cala Llenguadets, Cala Font, Cala Vinya i Cala Penya Tallada, s'hi fan rondes de vigilància.

El servei de salvament i socorrisme compta, també, enguany, amb undron aquàtic de rescatper als casos de socorrisme a les platges. Aquest dron va entrar en funcionament el passat dia 1 de juny, a la platja de Llevant. I, des de l'1 de juliol, ja es fa servir, també, a Cala Crancs.

Les platges de Ponent i de Llevant, i sota demanda, la Platja Capellans, disposen de cadira amfíbia per a persones amb mobilitat reduïda. El telèfon d'atenció de laBase de Salvament i Socorrismeper sol·licitar aquestes cadires, o per fer consultes, és el651 90 34 55.

tracking