Diari Més

Policial

La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana a Riudoms

S'han confiscat 403 plantes de marihuana

Imatge de la plantació.

La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana a RiudomsGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de l'Oficina d'Anàlisi Fiscal de la Guàrdia Civil de Tarragona, en col·laboració amb vigilants municipals de Riudoms, han desmantellat una plantació tipusindoorde 403 plantes de marihuana a l'interior d'un habitatge d'aquest terme municipal, declarant com investigades dues persones residents habituals de l'habitatge que es dedicaven a la cura i manteniment d'aquesta.

La recerca es va iniciar a principis del mes de juny, gràcies a la col·laboració ciutadana que alertava de l'existència d'un habitatge, on pel que sembla, es podria estar conreant marihuana. Després de tenir coneixement d'aquest fet, vigilants municipals de la localitat i la Guàrdia Civil van establir diversos dispositius a fi de verificar aquesta informació. Es va localitzar una masia pròxima al nucli urbà, on s'apreciava una forta olor de marihuana, podent observar com a l'exterior hi havia elements relacionat amb el cultiu intensiu de marihuana.

Per aquest motiu, es va identificar a les persones que en aquest moment es trobaven a l'habitatge en el qual també hi residien. Aquestes persones van col·laborar de manera voluntària amb els agents. A l'interior es van localitzar 403 plantes de marihuana en fase adulta, amb un pes de 52 quilos, així com material empleat per al seu cultiu.

Després de procedir a la presa de declaració com investigats, per la comissió d'un presumpte delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric, van ser posats en llibertat a la disposició del Jutjat en funcions de Guàrdia de Reus.

tracking