Diari Més

Medi Natural

L'Hospitalet de l'Infant restringeix l'accés a la cova del Llop Marí

L'aforament màxim permès és de deu persones

Imatge d'arxiu de la cova de Llop Marí de l'Hospitalet de l'Infant.

Rescaten un banyista a la cova del Llop Marí a l'Hospitalet de l'InfantTurisme de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Hospitalet de l'Infant restringeix l'accés i l'aforament a la cova del Llop Marí, una gruta a la qual solament s'accedeix per mar d'un alt valor natural que en els últims anys s'ha massificat, segons informa l'Ajuntament.

El mar ha excavat la cova del Llop Marí, un espai natural que compta amb una gran sala, una petita platja que varia la seva grandària en funció de l'estat del mar.

També compta amb una xemeneia de la qual parteix una galeria lateral en ziga-zaga d'uns 18 metres de llarg i 2 metres d'alt que disminueixen a mesura que s'avança, amb una espectacular columna just al mig.

L'aforament màxim permès és de deu persones i per controlar-ho, s'estableix un límit de mitja hora d'estada amb l'obligació de formalitzar una reserva prèvia mitjançant la pàgina web de Turisme de la localitat.

Els horaris de control d'accés a la cova seran: del 10 de juliol al 12 de setembre, tots els dies, de 10:00 a 19:00 hores; i del 13 al 26 de setembre, de 10:00 a 18:00 hores, els divendres, dissabtes i diumenges.

Les tasques de control es duran a terme des de la zona de la cova a través del servei de vigilància i salvament amb un dispositiu permanent.

També es controlarà l'aforament als dos aparcaments de la platja nudista del Torn, a través de la qual s'accedeix a la cova i que sumen 80 places.

El control es farà cada dia fins al 12 de setembre de les 09:00 a les 17:00 hores i del 13 al 26 de setembre, els caps de setmana de les 11:00 a les 16:00 hores.

Encara que l'ordenança de platges i de circulació de vehicles permet una taxa d'accés al medi natural en èpoques determinades i en espais on hi hagi aparcament regulat, aquest estiu no se n'aplicarà cap.

tracking