Diari Més

Policial

Els Mossos multen a Salou a sis dels participants en un ral·li il·legal de luxe

La policia catalana ha establert un dispositiu especial, de Girona a Tarragona, per sancionar els participants en aquesta cursa europea

Un dels vehilces participants a la cursa il·legal.

Els Mossos multen a Salou a sis dels participants en un ral·li il·legal de luxeMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han multat deu conductors d'un ral·li il·legal de luxe que transcorre per diversos països europeus, en un dispositiu especial desplegat des d'ahir a l'autopista AP-7, a Girona, des de la frontera francesa.

Segons ha informat la policia de la Generalitat, dels deu multats per excés de velocitat, sis han estat denunciats al troncal de l'AP-7 a Salou i els altres quatre, en el tram barceloní fins al Garraf.

El dispositiu especial ha comptat amb el suport aeri de l'helicòpter dels Mossos d'Esquadra i amb el del Servei Català de Trànsit.

La màxima velocitat dels deu denunciats ha estat de 170 quilòmetres per hora i la resta, entre 169 i 150 i, en no excedir el límit penal, no s'ha immobilitzat cap vehicle i els conductors han prosseguit la cursa, anomenada RallyRace.

Segons la pàgina web d'aquest singular ral·li, competeixen cent equips en una ruta de set dies i vuit nits que transcorre per Bèlgica, Àustria, Itàlia, Mònaco, França i Espanya, amb pernoctacions en hotels de quatre estrelles com a mínim.

Els Mossos d'Esquadra preveuen desmuntar el dispositiu especial quan hagin passat per Catalunya tots els participants en aquest ral·li.

DIspositiu dels Mosos d'Esquadra a Girona per interceptar els vehicles.

Els Mossos multen a Salou a sis dels participants en un ral·li il·legal de luxeMossos d'Esquadra

tracking