Diari Més

Municipal

El Seguici Popular de Torredembarra tornarà a sortir al carrer per la Festa del Quadre de Santa Rosalia

També tornaran les actuacions de foc

Avui és el torn de la Vigília

El seguici infantil de TorredembarraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Seguici Popular de Torredembarra tornarà a sortir al carrer amb motiu de la Festa del Quadre de Santa Rosalia després d'un any de pandèmia, amb actuacions en llocs fixes i amb reserva prèvia, per garantir les mesures de seguretat sanitària. Aquest és l'element més destacat del programa festiu que s'ha presentat aquest matí. El regidor de Festes, Raúl García, ha agraït a les entitats que conformen el Seguici Popular l'esforç i les ganes de sortir i recuperar els actes més tradicionals.

La regidora de Cultura, Núria Batet, ha comentat que enguany encara no és possible recuperar la processó votiva del Quadre però que el Seguici Popular podrà dur a terme les seves passades adaptades a l'actual situació. També tornaran les actuacions de foc. En aquest àmbit, el president del Ball de Diables de Torredembarra, Pau Duran, ha explicat que tenen moltes ganes i estan molt il·lusionats de poder tornar a sortir amb una actuació de foc junt amb la Virgília i la presentació del Sortidor Torrenc (un element pirotècnic dedicat a la colla).

La majoria de les activitats programades són gratuïtes, però cal dur a terme reserva prèvia. Els aforaments són limitats i s'han previst diferents escenaris per garantir activitats segures, en gran part a l'aire lliure. L'Ajuntament fa una crida a la ciutadania per mantenir la prudència i seguir en tot moment les mesures de seguretat sanitària.

tracking