Diari Més

Policial

Detenen a Torredembarra a un lladre que havia entrat en una casa i va ser enxampat per la propietària

La col·laboració ciutadana va ser clau per detenir dos joves en un altre robatori amb força

Imatge d'arxiu d'un agent de la policia local de Torredembarra.

Gairebé 350 persones s'han presentat per optar a 15 places d'agent de policia local a TorredembarraAnna F./Ajuntament de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat 26 de juny la Policia Local va rebre una trucada de la propietària d'un pis del carrer de la Capella que a l'entrar a casa, amb el seu fill menor d'edat, havia trobat un home amb una motxilla i què en increpar-lo havia sortit corrent. A més, va donar la descripció de la persona donat que la coneix de la població. Els agents van comprovar que hi havia unes marques a la porta de la casa, signe d'haver estat forçada. Els agents el van detenir al voltant dues hores més tard.

L'endemà, el dia 27, es va rebre una trucada d'un veí de l'Avinguda de Montserrat alertant que havia vist com dos joves accedien al pis davant del seu. Una vegada al lloc, els agents van observar com els joves s'escapolien per la finestra. Els agents els van interceptar i els van dir que havien passat la nit perquè no tenien altre lloc on estar-se. Els agents van comprovar que no hi havia ningú més a l'interior i, després de confirmar amb la propietària que procediria a la denúncia dels fets, van procedir a la detenció dels joves que van passar a disposició judicial.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, la nit del passat 27 de juny, agents de la policia local van detenir a dues persones autores d'un robatori amb força en una casa al carrer de les Mimoses. Els fets van succeir a la nit quan van ser alertats per diversos veïns de la zona de que dues persones havien trencat un vidre d'un habitatge unifamiliar. Mentre les patrulles de la policia s'estaven desplaçant al lloc, es va mantenir la conversa amb un dels veïns que havia avisat del fet i que es tractava d'un agent de la Policia Local de Creixell fora de servei, que va facilitar la descripció dels autors i lloc de fugida. Aquesta interlocució va ser clau en el desenvolupament de la intervenció. Una de les patrulles va interceptar als autors a pocs metres del lloc dels fets mentre que l'altra va comprovar la casa afectada. A més a més, els detinguts van ser identificats durant el dia anterior per la Policia Local en un intent d'ocupació d'un habitatge a l'Avinguda Diagonal. Tots dos, amb antecedents policials, van ser posats a disposició del Jutjat de Guàrdia del Vendrell. El Cos de Mossos d'Esquadra va desplaçar a dues unitats al municipi per a donar recolzament al cos local.

La matinada del 29 de juny agents de la Policia Local van detectar un vehicle que circulava a una velocitat no adequada als voltants del passeig de Rafael Campalans. El mateix vehicle va fer cas omís d'una senyal d'Stop estant a punt de provocar un accident de circulació. Se li van practicar les proves d'alcoholèmia, donant com a resultat 0,38 mg/l. Es comprova, a més, que el conductor té retirat el permís de conduir.

tracking