Diari Més

Es registra un positiu de covid-19 al Campus d'Estiu d'Altafulla

La monitora del grup i els infants estan aïllats i a l'espera de ser sotmesos a les proves pertinents

Imatge d'arxiu d'un casal d'estiu del Consell Esportiu del Tarragonès.

Es registra un positiu de covid-19 al Campus d'Estiu d'AltafullaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament d'Altafulla ha informat que aquest dimecres s'ha detectat un cas positiu de covid-19 al Campus d'Estiu que organitza la regidoria d'Esports i el Consell Esportiu del Tarragonès amb la col·laboració del Club Bàsquet Altafulla i el Centre d'Esports Altafulla al Pavelló Poliesportiu Municipal. El cas ja ha estat notificat a les autoritats sanitàries i també s'ha comunicat a les famílies afectades.

Ara mateix s'està seguint el protocol i les pautes marcades per casos com aquests en el marc de la pandèmia. D'aquesta manera, tant la monitora del grup específic com els infants estan aïllats i a l'espera de ser sotmesos a les proves pertinents. Des de l'àrea d'Esports d'Altafulla, que encapçala l'edil Àlex Cañas, s'ha informat que «més enllà del cas positiu, que s'anirà controlant i seguint en funció del que diguin els experts, la resta segueix tot en ordre». En aquest sentit, el consistori està a l'espera de conèixer com evoluciona la situació i informarà del cas quan sigui oportú.

La segona edició del Campus d'Estiu 2021, va començar el passat dilluns 28 de juny i s'allargarà fins el proper 10 de setembre. Es duu a terme al Pavelló Poliesportiu, la Piscina Municipal i l'Escola El Roquissar.

tracking