Diari Més

Policial

La Policia de Torredembarra aconsegueix la imputació d'un conductor que va provocar un accident i va fugir

La investigació que va determinar que el vehicle estava amagat a una finca al Vendrell, ha durat un any a causa de la pandèmia

L'accident es va produir el febrer de 2020.

La Policia de Torredembarra aconsegueix la imputació d'un conductor que va provocar un accident i va fugirAjuntament de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat número 9 del Vendrell ha imputat el conductor d'un turisme que va fugir com a presumpte autor d'un accident de circulació en què va resultar ferit greument un motorista.

L'accident es remunta al 14 de febrer de 2020, a la rotonda de la T-210 i la identificació del possible culpable s'ha produït després de la investigació realitzada per la Policia Local de Torredembarra.

Aquell 14 de febrer, una vegada auxiliat el conductor de la motocicleta, la policia local va iniciar la recerca d'informació per localitzar el turisme escapolit. La policia va utilitzar la difusió de recerca a les xarxes socials de l'Ajuntament de Torredembarra.

Segons explquen des de la mateixa poicia local, paral·lelament, es va confeccionar l'itinerari inicial del turisme escapolit, fins al lloc de l'accident, gràcies a les múltiples declaracions de testimonis i el visionat de les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat d'empreses de la Pobla de Montornès.

Posteriorment, el 17 de febrer de 2020, una trucada anònima va aportar informació rellevant per a la localització del turisme que va provocar l'accident, el qual es va localitzar amagat a l'interior d'una finca al Vendrell.

La Policia Local de Torredembarra va demanar al Jutjat núm. 9 del Vendrell l'ocupació, recollida i dipòsit judicial del vehicle investigat. Però acausa de la pandèmia, l'autorització judicial es va demorar en el temps.

Finalment, el Jutjat va autoritzar la realització de les proves necessàries amb el vehicle investigat, que es van realitzar amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, realitzant inspeccions oculars i recollida de restes biològiques.

Totes aquestes gestions han estat decisives per reforçar la versió dels agents actuants i imputar al titular del vehicle, ja que s'ha pogut establir un itinerari habitual de turisme, així com la causa probable, per la qual el conductor va fugir del lloc de l'accident.

La família del motorista accidentat ha dirigit fa unes setmanes una carta a l'Ajuntament d'agraïment per la col·laboració i implicació de la policia local i Mossos d'Esquadra, tant per la investigació realitzada com per haver-lo auxiliat i mostrat interès per l'evolució de la seva salut.

tracking