Diari Més

Sant Joan

Els Bombers fan un total de 97 de sortides a la província durant la nit de Sant Joan

53 corresponen a focs de contenidors, vehicles o domicilis; 26 sortides per incendis de vegetació i 14 accidents de trànsit.

Imatge d'arxiu dels

Bombers de la Generalitat, vehicleBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant la nit de Sant Joan els Bombers de la Generalitat han hagut de fer un total de 97 sortides, d'aquestes, 53 corresponen a focs de contenidors, vehicles o domicilis; 26 sortides per incendis de vegetació i 14 accidents de trànsit.

Durant la nit han cremat 14 contenidors a la ciutat de Tarragona, dos d'ells al carrer Riu Onyar. També es van apagar contenidors a Reus i Deltebre.

Pel que fa als incendis de vegetació, es va haver d'actuar a Mas Clariana a Valls per un foc produït per una foguera de Sant Joan a les 19.43. Poc després a les 19.58 hores va cremar un pi a Sant Carles de la Ràpita i a les 20.56 van cremar unsmatorralsa Móra la Nova. Finalment a les 21.47 els Bombers van actuar a Tortosa on cremaven restes agrícoles.

A Cambrils es van produir l'incendi d'un vehicle a les 19.52 hores.

Finalment en relació amb els accidents de Trànsit, a les 21.22 una moto va patir una sortida de via a la rotonda de la Laboral, el motorista va resultar ferit lleu. Un segons accident va tenir lloc a l'A-7 al seu pas per Cambrils, on dos vehicles van col·lidir frontalment. Una persona va resultar ferida lleu.

tracking