Diari Més

Sant Joan

El 112 rep 177 avisos al Tarragonès fins a les vuit del matí, en un Sant Joan sense incidents destacats

Protecció Civil ha tancat la prealerta preventiva sense cap incidència important

Imatge d'una foguera a Vila-rodona.

revetlla de Sant Joan, foguera, Vila-rodonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El telèfon 112 ha rebutamb 177 trucades del Tarragonès relacionades amb la revetlla de Sant Joan., una xifra quecorresponen al 3,7% del global. No s'han de lamentar ferits de gravetat ni incidències importants.

A tot Catalunya s'han rebut 5.217 trucades fins a les vuit d'aquest dijous al matí per 2.566 incidents. Segons detalla Protecció Civil, la majoria de les trucades s'han fet des de l'àrea metropolitana de Barcelona per incendis diversos.

Els Bombers de la Generalitat han atès 763 avisos entre les 20.00h d'ahir i les 08.00h d'aquest matí a tot Catalunya. Des de la mitjanit, se n'han atès 464, la majoria, per sufocar incendis de contenidors, papereres i mobiliari urbà divers. També des de la mitjanit fins a les 08.00h s'han hagut de sufocar 112 petits incendis de vegetació.

El Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya CECAT de Protecció Civil de la Generalitat va emetre ahir a la tarda i s'ha mantingut durant tota la nit de Sant Joan una prealerta del Pla de Protecció Civil de la Generalitat PROCICAT, de forma preventiva i per fer seguiment de qualsevol incidència que pogués derivar en una gran emergència. Protecció Civil de la Generalitat ha tancat la prealerta preventiva sense cap incidència important.

tracking