Diari Més

Laboral

Es busca personal per cobrir 50 places de vigilància d'espais confinats al setembre a Tarragona

La feina necessita d'experiència prèvia i es realitzarà durant una aturada programada d'una indíustria química

El polígon nord de la petroquímica de Tarragona vist des de Puigdelfí.

polígon nord de la petroquímica de Tarragon, PuigdelfíACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Preventium, la divisió d'Adecco Outsourcing especialitzada en activitats preventives i assistencials, està buscant a 50 persones que treballin com a Recurs Preventiu per a incorporar-se a una reconeguda empresa petroquímica situada a Tarragona.

El projecte començarà al setembre i tindrà una durada aproximada d'un mes, ja que es tracta d'una 'parada programada' per a realitzar labors de manteniment, millores i reparacions.

L'objectiu principal del personal que es necessita serà la vigilància dels espais confinats. Els empleats i empleades s'encarregaran de controlar que les condicions de l'espai confinat siguin segures durant el transcurs dels treballs, activant el pla d'Emergència si fos necessari. A més, garantiran l'ús dels EPIs i verificaran l'obertura i el tancament de l'espai revisant equips i persones i observant les condicions que existeixen dins i fora de l'espai confinat.

Per a accedir a l'oferta és imprescindible tenir experiència prèvia com a vigilant d'espais confinats en plantes químiques o grans projectes similars, i comptar amb formació bàsica en PRL (60h amb 20h presencials). Es valorarà positivament la titulació de TPRL Intermedi o Superior.

Els interessats poden consultar les vacants disponibles i inscriure's en l'oferta a través de la pàgina web d'Adecco, www.adecco.es, o AQUí

tracking