Diari Més

Infraestructures

La Diputació millora la seguretat viària a Vilallonga del Camp

Està previst que les obres durin 7 mesos

Imatge de l'estat actual de la carretera.

La Diputació millora la seguretat viària a Vilallonga del CampCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de millora de l'accés viari a Vilallonga del Camp començaran la propera setmana. La Diputació de Tarragona actuarà en un tram de 500 metres a la carretera T-722 fins a la travessera de Vilallonga per tal de millorar-ne el traçat i assegurar una convivència segura de tots els usuaris. D'altra banda, està prevista la construcció d'una rotonda a l'accés del municipi, concretament a la intersecció entre les carreteres T-722 i TV-7222. Més de 50 operaris treballaran en aquest projecte de millora que representa a la Diputació una inversió de 870.000 euros. Està previst que les obres durin 7 mesos.

L'elevada confluència de trànsit en aquestes carreteres i el nombre de vehicles pesats que hi circulen a diari han fet necessari el plantejament de les obres. Els treballs ampliaran la calçada fins a 8 metres a la T-722 i eixamplaran el pont sobre la riera de la Selva (al punt quilomètric 2+850) fins a 9,2 metres, atès que l'amplada actual del pont dificulta l'encreuament de 2 vehicles. Pel que fa a la nova rotonda, que ordenarà el trànsit a la intersecció entre la T-722 i la TV-7222, aquesta tindrà un diàmetre de 40 metres.

Les obres també serviran per pacificar el trànsit a la zona urbana de Vilallonga del Camp, on es renovarà el paviment de les voreres i de la calçada. El traçat dels carrils es modificarà lleugerament per a eixamplar les voreres allà on sigui possible, assegurant així la convivència segura de tots els usuaris.

El projecte de millora en aquest punt de la xarxa viària inclourà, entre altres actuacions: la reposició dels serveis afectats (aigua potable i gas natural), les plantacions i la il·luminació de la nova rotonda, la corresponent senyalització vertical i horitzontal i la canalització per al desplegament de la xarxa de fibra òptica. Podeu consultar més informació sobre el projecte al web: www.dipta.cat

tracking