Diari Més

Societat

Salou inaugura la primera fase de la renovació de l'avinguda Carles Buïgas

La zona que va des de l'inici de la mateixa avinguda, juntament amb la plaça de la Font Lluminosa i l'Avinguda Andorra s'ha transformat en un espai per a vianants

Salou inaugura la primera fase de la renovació de l'avinguda Carles Buïgas

Salou inaugura la primera fase de la renovació de l'avinguda Carles BuïgasAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou inaugura la primera fase de la renovació de l'avinguda CarlesBuïgas. Aquesta primera actuació ha comprès el tram des de l'inici de la mateixa avinguda, juntament amb la plaça de la Font Lluminosa i l'Avinguda Andorra, i fins al carrer Murillo, convertint tot l'espai en una zona habilitada principalment per a vianants.

El carrerBuïgasesdevé l'eix central de màxim ús turístic, ja que és la prolongació natural del passeig de Jaume I i l'encarregat d'enllaçar-lo amb l'entorn de la platja dels Capellans i vertebrar, per tant, el barri est de Salou, proper al mar.

L'alcalde Pere Granados va assenyalar que «estem davant d'una actuació que suposa un nou model i l'inici d'una nova forma d'entendre la gestió, l'ocupació i l'aprofitament de l'espai públic, en benefici del conjunt de les activitats socials, empresarials i comercials que s'hi desenvolupen».

Aquesta primera fase de les obres va des de l'inici de la mateixa avinguda, juntament amb la plaça de la Font Lluminosa i l'Avinguda Andorra, i fins al carrer Murillo. En total, són uns 500 metres lineals, amb una amplada mitjana de 12-15 metres. La segona fase, que es farà posteriorment, comprendrà des de l'alçadadel carrer Murillo, i fins al carrer Torremolinos.

Al nou tram s'han instal·lat 70 nous bancs, 85 arbres i també una pilona que s'activarà per Bluetooth per tal de donar accés als veïns de la zona o autoritats quan sigui necessari.

tracking