Diari Més

Policial

Els Mossos localitzen una plantació de 2.781 plantes de marihuana al mig del bosc a Vila-rodona

També detenen a una parella a Valls per una plantació que va ser descoberta al carrer Sant Josep, al centre de la ciutat

A Vila-rodona, els Mossos van detenir dos homes, responsables de la plantació de marihuana.

A Vila-rodona, els Mossos van detenir dos homes, responsables de la plantació de marihuana.Mossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mossos d'Esquadra de la comissaria de Valls van desmantellar aquest dijous un cultiu de marihuana a la localitat de Vila-rodona i van detenir dos homes de 28 i 32 anys, de nacionalitat marroquina i sense domicili conegut, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues.

L'actuació es va realitzar al voltant de les 07.30 hores arran d'una informació rebuda sobre l'existència d'una possible plantació de marihuana en una zona boscosa pròxima a un torrent del terme.

Els mossos van localitzar un generador elèctric i un circuit de mànegues d'aigua que regaven diversos bancals cultivats amb 2.781 plantes de marihuana d'entre 30 centímetres i 1 metre d'alçada.

Allí els agents van sorprendre dos homes que estaven dormint al ras aixoplugats per una petita lona en un punt des d'on podien vigilar la plantació. En adonar-se de la presència policial, van intentar fugir però van poder ser interceptats pels agents.

Els detinguts han passat aquest divendres al migdia a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Valls, qui n'ha decretat el seu ingrés a presó.

D'altra banda, també aquest dijous, al voltant de les 11.30 del matí, els Mossos van detenir una dona i un home de 37 i 41 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Valls com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues i un altre de defraudació de fluid elèctric.

Els fets es remunten al passat 4 de juny quan els mossos juntament amb agents de la Policia Local de Valls van desmantellar una plantació de marihuana en una casa del carrer Sant Josep, al centre de Valls, on es van localitzar un total de 676 plantes d'un metre d'alçada amb cabdells, 40 focus al·lògens, 40 transformadors, diversos ventiladors, filtres de carboni, un sistema de reg i aparells d'aire condicionat entre altres elements.

En el transcurs de l'entrada en aquest domicili, el tècnic de la companyia elèctrica va comprovar que hi havia una defraudació de fluid elèctric ja que hi havia una connexió directa des de la xarxa a la casa a l'escomesa general sense passar pel comptador.

L'home va quedar ahir al migdia en llibertat amb l'obligació de presentar-se davant l'autoritat judicial quan sigui requerit, mentre que la dona passarà en les properes hores a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Valls.

tracking