Diari Més

Denuncien vandalisme i botellons de matinada a Salou quan tanca l'oci nocturn

L'associació de restauració i oci nocturn del municipi demana més control policial

Imatge extreta del video que ARONS ha penjat a les xarxes socials.

Denuncien vandalisme i botellons de matinada a Salou quan tanca l'oci nocturnARONS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació Municipal de Restauració i Oci Nocturn de Salou (ARONS) denuncia vandalisme i botellons quan tanquen els locals a la una de la matinada, per la qual cosa demanen més control policial i lamenten la mala imatge del municipi.

Els botellons es concentren a la Font Lluminosa i a la platja Llarga, molt prop de la zona amb més locals d'oci nocturn.

ARONS critica que els locals que compleixen amb totes les mesures sanitàries per a atallar la pandèmia hagin de tancar i, en canvi, es produeixin botellons amb aglomeracions que deixen un rastre de brutícia i vandalisme.

L'entitat lamenta la mala imatge que ofereix el municipi turístic, més després de patir tancaments i restriccions durant tota la pandèmia.

En aquest sentit, el president d'ARONS, Eduardo Abenójar, es va declarar fins i tot en vaga de fam cinc dies el mes d'abril passat per a reclamar l'obertura del sector.

La Policia Local ha reforçat la vigilància nocturna en les zones sensibles amb patrulles fixes i mòbils, amb un balanç de més de 300 ampolles confiscades i 90 actes de denúncia aixecades, segons el regidor de Seguretat Ciutadana, David González.

González assegura que l'acció conjunta amb els Mossos d'Esquadra ha reduït sensiblement el problema i anuncia que els controls es mantindran tot el cap de setmana.

L'Ajuntament de Salou multa des del 2011, a través de l'ordenança de Civisme, el consum d'alcohol en espais públics, perquè es considera infracció lleu multada amb 100 euros beure al carrer, places, parcs, aparcaments, platges i a l'interior de cotxes aparcats en espais públics.

Si el consum d'alcohol és, com en el cas dels botellons, de manera massiva, llavors es considera una infracció greu i la multa ascendeix a 300 euros.

tracking