Diari Més

Trànsit

Els bombers realitzen 89 intervencions a les comarques de Tarragona a causa de la pluja

Inundacions de baixos i caigudes d'arbres han estat les causes més repetides

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A les 18 h, els Bombers de la Generalitat han notificat que a causa del pas del front de tempestes per les comarques de Tarragona havien realitzat 89 intervencions. D'aquestes 68 corresponien a la Regió d'Emergències de Tarragona (la gran majoria a Reus) i 21 a la de l'Ebre.

Cap de les sortides dels bombers ha estat de gran importància. En la majoria dels casos s'ha tractat d'inundacions de baixos o afectacions per arbres caiguts.

En aquest sentit, el vent i la pluja que ha caigut aquest migdia al Priorat ha fet caure un arbre a l'N-420 al seu pas pels Guiaments i la via ha esta tallada una estona. S'han registrat retencions de gairebé un quilòmetre en ambdós sentits, i no hi ha persones ferides. Els tècnics de manteniment han pogut retirar l'arbre i els Bombers desplaçats han ajudat amb tasques de desbrossament.

La previsió meteorològica reveu que les pluges més intenses es produeixin localment fins a les 18 h d'aquest dijous. En alguns punts d les terres de l'Ebre s'han acumulat 40 mm d'aigua en 30 minuts, que ha generat que s'inundessin algunes zones.

A Reus i a Cambrils s'han registrat també episodis de pluja intensa. A la vila costanera la riera d'Alforja és un dels punts delicats pel perill d'inundació i, de fet, almenys un vehicle ha quedat sota l'aigua. També, com es pot veure en un vídeo facilitat per un lector, un home ha hagut de ser ajudat a sortir del seu vehicle que havia començat a quedar inundat a un dels carrers paral·lels a la mateixa riera.

Imatge de l'arbre caigut que ha obligat a tallar la carretera.

Tallada l'N-420 a l'altura dels Guiamets per la caiguda d'un arbreBombers

Un vehicle que ha quedat sota l'aigua a la riera d'Alforja de Cambrils.

Els bombers realitzen catorze intervencions a les comarques de Tarragona a causa de la plujaCedida

tracking