Diari Més

La Costa Daurada i les Terres de l'Ebre enceten la gira europea 'Catalunya reStart Europe' a Berlín

Té com a objectiu la promoció de la demarcació als principals mercats turístics de proximitat

Els Catalunya reStart Europe s'a organitzat per 5 capitals europees: Berlín, París, Madrid, Amsterdam i Londres.

La Costa Daurada i les Terres de l'Ebre enceten la gira europea 'Catalunya reStart Europe' a BerlínRedacció

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Catalunya reStart Europe és la gira que l'Agència Catalana de Turisme ha organitzat per 5 capitals europees –Berlín, París, Madrid, Amsterdam i Londres- per tal de reactivar el turisme als mercats de proximitat. El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha participat de la primera de les cites europees, a Berlín, aquest dimarts 14 de juny, presentant les destinacions Costa Daurada i Terres de l'Ebre a mitjans de comunicació, blogguers i influencers.

Durant les diferents presentacions, iniciades aquest dimarts, es donen a conèixer l'estat i les novetats de Catalunya a través del GrandTour de Catalunya, un producte turístic en forma de rutes circulars que proposa recórrer els principals atractius del territori en 5 trams. Els itineraris que planteja estan alineats amb les noves preferències de viatge en la situació postcovid-19, iniciant cada tram en una gran ciutat i proposant als visitants conèixer en vehicle privat indrets menys coneguts i menys massificats. Forma part del Pla de màrqueting turístic de Catalunya 2018-2022, el document de l'Agència Catalana de Turisme elaborat amb el suport del sector i els patronats de turisme de les diputacions catalanes, així com l'acompanyament del sector privat.

Les destinacions Costa Daurada i Terres de l'Ebre són presents al GrandTour amb diferents propostes, com El Vendrell de Pau Casals, el monestir de Santes Creus, la Vila Closa d'Altafulla, la Ciutadella Ibèrica de Calafell, la Ruta de la Capona del Pla de Santa Maria, la Tarraco romana, el Reus modernista, l'encant mariner de l'Ametlla de Mar, l'apicultura del Perelló, l'observació d'aus al Delta de l'Ebre, un passeig per Tortosa, l'Horta de Sant Joan de Picasso, la Via Verda, el centre d'interpretació de la Batalla de l'Ebre a Corbera d'Ebre, les vinyes del Priorat, la Vila Vermella de Prades, la cova de l'Espluga de Francolí o el monestir de Poblet.

Les properes presentacions incloses dins del Catalunya reStart on hi serà present el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona tindran lloc a Madrid el dia 29 de juny –amb la participació de les Terres de l'Ebre- i el dia 1 de juliol a Londres –amb la participació de Costa Daurada-.

tracking