Diari Més

Política

Teresa Pallarès és nomenada delegada territorial a Tarragona

Albert Salvadó, tinent alcalde d'Amposta, és el nou delegat territorial a les Terres de l'Ebre

Imatge d'arxiu de Teresa Pallarès en un acte recent de l'Ajuntament de Reus.

Teresa Pallarès (JxCat) serà la delegada del Govern a TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell Executiu ha nomenat aquest dimarts els 8 delegats territorials. L'exdiputat al Parlament i actual membre de la direcció de JxCat, Antoni Morral, és el delegat de la Generalitat a Barcelona; l'exconseller d'Acció Exterior, Bernat Solé, ocupa la representació del Govern a Lleida; mentre que la diputada de JxCat Teresa Pallarès és la delegada a Tarragona. Els altres nomenaments són Ricard Pérez, a Alt Pirineu i Aran; Rosa Vestit, a la Catalunya Central; Laia Cañigueral, exdiputada d'ERC al Congrés, a Girona; David Alquézar, al Penedès; i Albert Salvadó, a les Terres de l'Ebre.

Teresa Pallarès és diputada de Junts al Parlament des del 2018, regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge a l'Ajuntament de Reus, també és secretària de Finances del partit. Pallarès (Marçà, 1964) és llicenciada en Ciències de l'Educació, ja havia estat subdelegada del govern espanyol (PSOE) a Tarragona del 2008 al 2011, i va ser militant del PSC fins el 2012.

Albert Salvadó, nascut a Amposta l'any 1969, és tinent alcalde i responsable de la regidoria d'Hisenda i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de la Ràpita des del 2015. I té un judici pendent per la seva actuació durant l'1-O. És enginyer tècnic de professió i postgrau en gestió directiva. Des del mes d'agost de 2019 dirigeix l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE). Anteriorment havia estat cap del Gabinet del delegat territorial del Govern, Lluís Salvadó, entre els anys 2006 i 2010.

tracking