Diari Més

Govern

El tarragoní Jordi Sendra, nomenat director general de Prestacions Socials de la Generalitat

El Govern català també ha fet públic el nomenament de Marta Domènech, propietària de Hostal Sport de Falset, com a directora general de Turisme

Imatge de Jordi Sendra, de Junts per Catalunya.

El tarragoní Jordi Sendra, nomenat director general de Prestacions Socials de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern de la Generalitat continua fruit del pacte de govern entre ERC i Junts continua cobrint els llocs de les diferents àrees de govern. Aquest dimarts, 15 de juny, s'han fet públics els nomenaments que ja es coneixien dels delegats de Govern, que en el cas de Tarragona serà un càrrec ocupat per la regidora reusencaTeresa Pallarès i a les Terres de l'Ebre ocuparà l'ampostíAlbert Salvadó.

Altres nomenaments són el del tarragoníJordi Sendra com a director general de Prestacions Socials i de Marta Domènech, màxima responsable de l'Hotel-hostal Sport de Falset com a directora general de Turisme. AIxí mateix també s'ha anunciat el nomenament de la tortosinaAnnabel Marcos Vilar, com a directora del Centre d'Iniciatives per a la Reinserció.

Aquests són els seus currículums oficials:

Teresa Pallarès Piqué, delegada territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona

Nascuda a Marçà l'any 1964.

És llicenciada en Ciències de l'Educació per la Universitat de Barcelona (UB), compta amb un postgrau en Comunicació personal i mediàtica per la UAB i el Programa d'Alta Direcció d'Empreses per l'IESE. Va iniciar la seva trajectòria política el 2003 com a regidora a l'Ajuntament de Reus i també va ocupar diversos càrrecs públics a la Generalitat i l'Estat fins al 2012. Entre 2013 i 2017 va ser directora general de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT). Diputada al Parlament de Catalunya des de 2017 i regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge a l'Ajuntament de Reus des de 2019 fins a l'actualitat.

Albert Salvadó Fernandez, delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre

Nascut a Amposta l'any 1969.

És Enginyer tècnic de professió i postgrau en gestió directiva. Fins ara ha estat director de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE). Ha treballat en diferents empreses del sector privat i pel que fa a l'àmbit polític va ser gerent del Consell Comarcal del Montsià entre 2004 i 2006. Des de l'any 2011, és regidor de l'Ajuntament de la Ràpita, on des del 2015 és tinent alcalde i responsable de la regidoria d'Hisenda i Promoció Econòmica.

Va ser president de la Federació de l'Ebre, entre els anys 2015 i 2016, i des del 2020 és el responsable de la Secretaria d'Acció Política i Sectorial. Membre de la secció local d'Esquerra Republicana de la Ràpita ha estat Secretari d'Organització de la Federació de l'Ebre d'Esquerra (2012-2015), president (2015-2016), vocal (2016-2019) i des del 2020 és el Secretari d'Acció Política i Sectorial.

Des del mes d'agost de 2019 dirigeix l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE). Anteriorment hav, havia estat cap del Gabinet del delegat territorial del Govern, Lluís Salvadó, entre els anys 2006 i 2010.

Marta Domènech Tomàs, directora general de Turisme

Nascuda a Falset l'any 1974.

És llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (URL), diplomada en Màrqueting (ESIC), experta en protocol per la Universitat d'Oviedo i sommelier professional per la Universitat Rovira i Virgili.

La seva trajectòria professional està vinculada al sector turístic i al món de l'emprenedoria. Des del 2007 és gerent de l'hotel familiar Hotel- Hostal Sport al Priorat. Així mateix, és presidenta de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT); vicepresidenta de Pimec Tarragona; presidenta de l'Associació Allotjaments amb DO i responsable d'Internacional de la Cambra de Comerç de Reus. Actualment també és patrona de la Fundació Catalunya La Pedrera i membre de la Junta Directiva del Racc. Amb anterioritat, va ser directora del departament de Publicitat i de Compres (circular/ tricot) a Mango (1997–2004).

Jordi Sendra i Vellvè, director general de Prestacions Socials

Nascut a Tarragona l'any 1961.

Batxiller Superior. Ha treballat com a tècnic informàtic de la Generalitat de Catalunya al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca entre 1982 i 1991. Ha estat cap de Gabinet de Presidència al Port de Tarragona (2011) i Cap de la Divisió de Creuers des de 2018 fins a 2021.

Ha estat regidor de Serveis Públics i Tinent d'Alcalde d'Urbanisme entre els anys 2002-2011, senador per Tarragona entre 2011 i 2015 i diputat al Parlament de Catalunya entre 2015 i 2017.

Annabel Marcos Vilar, directora del Centre d'Iniciatives per a la Reinserció

Nascuda a Tortosa l'any 1968.

Aquesta és la segona vegada que ocupa aquesta responsabilitat de directora del Centre d'Iniciatives per a la Reinserció, que ja va exercir de desembre de 2015 fins a finals de febrer de 2016. La trajectòria professional d'Ana Isabel Marcos s'ha desenvolupat sobretot en l'àmbit de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, on ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat. Fins ara, ha estat secretària d'Administració i Funció Pública, directora de l'Institut de Seguretat Pública del Departament d'Interior i directora del CIRE. En l'àmbit de l'Administració municipal, ha estat gerent de la Societat Anònima Municipal de Gestió Urbanística de l'Ajuntament d'Amposta. També ha estat diputada al Parlament de Catalunya durant la IX i X legislatures, i també ha exercit d'advocada.

És llicenciada en Dret, té el màster Executive Management of Public Administration (EMPA) per ESADE, un postgrau en Dret Local i un postgrau en Dret Urbanístic, ambdós per la Universitat Rovira i Virgili, i és corredora mediadora d'assegurances. També ha assistit a diversos cursos de l'Escola de Pràctica Jurídica de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats i Advocades de Tortosa, i d'Aptitud Pedagògica.

tracking