Diari Més

Emprenedoria

La Diputació fomenta l'emprenedoria a la demarcació amb ajuts per promoure espais d'allotjament empresarial

Les sol·licituds es poden presentar fins al proper 16 de juliol

Pla general de l'edifici de la Diputació de Tarragona.

La Diputació de Tarragona s'adhereix al manifest de l'ACM que rebutja la inhabilitació de TorraACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fins al 16 de juliol els ens locals interessats podran optar als ajuts que convoca la Diputació de Tarragona per a la realització d'accions de foment i dinamització d'espais d'allotjament empresarial a la demarcació. Les sol·licituds ja es poden presentar electrònicament a https://seuelectronica.dipta.cat. A la mateixa seu electrònica també s'hi pot consultar el text complet de la convocatòria.

El coworking proporciona als emprenedors i les emprenedores un espai de treball en un entorn compartit amb diferents serveis i instal·lacions comuns, mentre que el viver d'empreses és una instal·lació destinada a donar suport a l'emprenedoria durant els primers mesos o anys d'activitat. En definitiva, es tracta d'oferir serveis complementaris a les empreses de nova creació per afavorir-ne el desenvolupament i la consolidació.

Aquest any 2021 la Diputació destinarà 150.000 euros a la promoció d'espais d'allotjament empresarial, un import que es distribuirà en funció de criteris com el nombre d'habitants del municipi, la capacitat dels espais, els llocs de treball que ofereixen o els serveis que presten. També es tindran en compte aspectes com el risc d'exclusió social que presentin les persones emprenedores, la previsió d'activitats de divulgació i formació, o la presència digital dels espais (a través de la web i les xarxes socials).

Poden optar als ajuts els ens locals (ajuntaments, consells comarcals i entitats municipals descentralitzades), les seves entitats i organismes dependents (organismes autònoms i empreses públiques) i altres ens públics associatius (mancomunitats i consorcis) del Camp de Tarragona, de les Terres de l'Ebre i del Baix Penedès. Des que es van començar a convocar, l'any 2014, s'han beneficiat d'aquests ajuts un total de 20 entitats de la demarcació amb un import global que ascendeix fins als 534.040,07 euros

tracking