Diari Més

Laboral

Els treballadors de la recollida d'escombraries de Valls faran una vaga indefinida a partir de Sant Joan

Actualment els treballadors i la UTE Valls Cespa es troben en plena negociació del conveni col·lectiu

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Valls.

Els treballadors de la recollida d'escombraries de Valls faran una vaga indefinida a partir de Sant JoanGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sindicat CGT del servei de recollida, neteja viaria i jardineria que té contractat l'ajuntament de Valls ha convocat una vaga indefinida a partir de la revetlla de Sant Joan.

Actualment els treballadors i laUTEVallsCespaes troben en plena negociació del conveni col·lectiu. Els treballadors es troben descontents pel procés de negociació per, segons indica la CGT en un comunicat, «els intents reiterats per part de l'empresa d'anar a la baixa alimentant així la precarietat laboral».

Indiquen que en una primera reunió l'empresa es va negar a dur a terme les millores que proposaven els representants legals dels treballadors, un d'aquests punts era l'antiguitat. També es demanaven un IPC en condicions.

Després de diverses negacions els treballadors van decidir a l'assemblea del passat dilluns dia 7 de juny, convocar una vaga indefinida de la recollida, neteja viaria i jardineria de la capital de l'Alt Camp.

No és la primera vegada

El mes de gener d'aquest any el col·lectiu de jardiners esvaplantar amb la problemàtica que tenien amb el preu de les guàrdies.

La CGT indica que «l'Ajuntament de Valls té una responsabilitat directa en aquest conflicte. No es pot deixar un servei públic tan necessari en mans d'empreses que precaritzen plantilles només per guanyar fins a l'últim cèntim. Nopot rentar-seles mans mentre, a més, s'incrementen taxes i facturació per omplir les butxaques de qui empitjora el servei».

Demanen doncs que l'ajuntament es posicioni en aquest conflicte per tal d'evitar l'aturada.

tracking