Diari Més

Municipal

El carrer Pau Casals de Cambrils serà només per a vianants durant les tardes i nits d'estiu

A partir d'avui es tallarà al trànsit els divendres, dissabtes, diumenges i dies festius des de les 6 de la tarda fins a la 1 de la matinada

Imatge del carrer Pau Casals.

El carrer Pau Casals de Cambrils serà només per a vianants durant les tardes i nits d'estiuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El carrer Pau Casals de Cambrils es convertirà en un espai exclusiu per a vianants i micromobilitat des de les 6 de la tarda fins a la 1 de la matinada. A partir d'avui, 11 de juny, i durant la resta de mes de juny, la Policia Local tallarà al trànsit el tram entre el carrer Drassanes i la plaça del Pòsit els divendres, dissabtes, diumenges i dies festius. Posteriorment, els mesos de juliol i agost aquests talls es faran diàriament.

El regidor de Mobilitat, Lluís Abella, ha explicat que l'objectiu és pacificar el trànsit de les zones amb més afluència per donar més espai a les persones i a l'activitat comercial. El regidor ha recordat que la Policia Local ja va fer proves pilot l'estiu passat i que les conclusions de l'experiència portada a terme ja indicaven que a curt i mig termini caldria avançar en la vianalització d'aquest carrer i d'altres vies de la zona del Port de forma estacional.

En una primera valoració es va marcar el 24 de juny com a data d'inici però finalment s'ha decidit començar a implantar la mesura dues setmanes abans, en vista de les observacions i incidents detectats tant durant la Setmana Santa com des de la finalització de l'estat d'alarma.

tracking