Diari Més

Empresa

BASF escollida novament com la química més atractiva per a treballar-hi a Espanya

Els Randstad Awards es trien amb la realització de 10.000 enquestes en l'àmbit estatal

Imatge d'arxiu de la seu de BASF a la Canonja.

BASF produirà 10 tones d'hidrogel i els donarà als centres sanitarisCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja són les cinc les ocasions en què l'empresa química BASF Españolaha estat escollida com la química mésatractivaper treballar-hi, a l'Estat espanyol. El reconeixement com a 'Empresa amb major atractiu laboral' és un dels premis Randstad que enguany arriben a la 12a edició, enaquestcas dins la categoria d'empreses del sector químic.

Els premis es lliurenamb motiu dela presentació d'una nova edició de l'informe anual RandstadEmployerBrandResearch, queanalitzales principals raons per les quals un professional escolliria una empresa per desenvolupar la seva carrera.

El director general del grup BASF a Espanya, Carles Navarro, destacava en un comunicat,en relació alguardó: «El nostre objectiu és afavorir un ecosistema obert, inclusiu i de respecte mutu, capaç d'atreure i fidelitzar el talent. Un espai que ens permeti desenvolupar-nos cap ala nostra màximapotència,professionalmenti personalment. El premi és una notícia excel·lent. Per una banda,ens confirma que el camíemprèsés correcte i que tot l'esforç que estem fent es percep des de fora.Peraltra, que sigui una votació oberta per part de professionals externs, li dona un valor especial».

L'estudi de l'EmployerBrandinges realitza de manera independent realitzant més de 185.000 enquestes arreu del món, de les quals, 10.000 a l'Estat espanyol. Amazon ha estat l'empresa escollida amb més atractiu laboral en la categoria global, seguida de Nestlé iCorreos.

tracking