Diari Més

Rescaten 18 gossos en molt mal estat d'una finca de Batea

Segons indica l'associació Engrescats l'escena «era una pel·lícula de terror»

Imatge d'arxiu d'un gos de caça.

Rescaten 18 gossos en molt mal estat d'una finca de BateaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació Engrescatsva rescatar el passat dissabte 18 gossos d'una finca de Batea, a la Terra Alta, que es trobaven estat «molt lamentable». Tal com ha informat l'associació a les xarxes socials, el cas ha passat a disposició judicial de la mà de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) dels Mossos d'Esquadra.

Segons indica l'associació l'escena «era una pel·lícula de terror». El propietari dels gossos va demanar als voluntaris que van arribar a la finca, que no se'ls emportessin si ho feien «no podria anar a caçar». Així i tot, els voluntaris van rescatar als 18 gossos.

L'Associació Engrescats també ha informat que abans a la finca hi havia 28 gossos i que quan van arribar només n'hi havia 18. El propietari els va dir que no sabia de què havien mort, «fa uns dies que a alguns dels gossos els hi cau una mica el pèl» els va dir.

Engrescats també explica que la finca on hi havia els cans «feia una olor intensa a animal mort, a descomposició, cadàvers, ossos i restes de parts del cos dels gossos escampats per tota la finca».

Finalment han demanat ajuda per fer front a les despeses de castració i esterilització dels gossos rescatats, la seva alimentació, la desparasitació, les vacunes i analítiques que se'ls han de fer. De fet, calculen que el cost de tot plegat serà superior als 7.000 euros.

tracking