Diari Més

Llibres

Els relats més tenebrosos del Pratdip Llegendari, recollits en un llibre

En l'acte s'han presentat les bases de la pròxima edició del certamen

El comunicador Xavier Graset presenta 'Llegendaris', el primer volum amb les narracions guanyadores i finalistes del concurs literari.

Els relats més tenebrosos del Pratdip Llegendari, recollits en un llibreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pratdip Llegendari ja té llibre. Les obres guanyadores i finalistes de les cinc edicions del concurs literari de relats de por i misteri de Pratdip donen forma i contingut a 'Llegendaris', on s'inclouen quinze relats per posar els pèls de punta. El comunicador Xavier Graset ha estat l'encarregat de presentar aquest volum, en un acte públic celebrat aquest diumenge al Casal de Pratdip. Hi han assistit alguns dels autors i autores de les obres, acompanyats de les organitzadores del concurs literari: Sílvia Carrillo, Sílvia Marlès i Griselda Rañé, les quals també són les impulsores del Pratdip Llegendari, la festa dedicada a la por i el misteri que anualment se celebra en aquesta vila del Baix Camp.

Prologat per Graset, 'Llegendaris' inclou els relats de Jordi Ortiz i Casas, Maria Donlo Sarasua, Eva Espinosa Ruiz, Rosana Andreu Febas, Sophie Huesta Tanner, Xavier Martín Sagí, Enric Alfonso Xaruba, Ignasi Carsí Costas, M. Isabel Gracia Victorio, Montserrat Carbó Ors, Francesc Sáez Maestro, Rosa Pons Solà, Ferran Garcia Moreno, Joan Carles González Pujalte i Manel Figuera Abadal. L'obra. editada amb el suport de la Diputació de Tarragona, s'ha pogut adquirir durant l'acte de presentació, i també estarà a la venda durant la propera edició de la festa Pratdip Llegendari, pels volts de Tots Sants.

El concurs literari dedicat al gènere de por i misteri s'emmarca en aquesta festa temàtica, que any rere any converteix els carrers, places i altres indrets de Pratdip en l'escenari d'activitats culturals, tradicionals i festives dedicades a aquesta temàtica. Durant l'acte de presentació del llibre s'han donat a conèixer les bases per participar en la sisena edició del concurs literari, que ja es poden consultar amb detall al web www.pratdipllegendari.cat.

tracking