Diari Més

Accident

El conductor mort en l'accident a la C-14 a Alcover és un veí de Tarragona de 52 anys

Per causes que s'investiguen, un camió grua i un autocar sense passatgers han xocat de manera frontal

Imatge de l'autocar accidentat.

Mor el conductor d'un autocar en un accident amb un camió mentre circulava per la C-14 a AlcoverGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

S. C. A., veí de Tarragona de 52 anys, és el conductor d'autocar que ha mort aquest dijous en un accident de trànsit a la C-14 al terme municipal d'Alcover, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís pocs minuts abans de dos quarts de tres del migdia. Per causes que s'investiguen, un camió grua i un autocar sense passatgers han xocat de manera frontal al punt quilomètric 25. El conductor del primer vehicle ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona. En el sinistre també hi ha hagut implicats un turisme i una furgoneta, els conductors i únics ocupants dels quals han resultat il·lesos.

Arran de l'accident s'han activat nou patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers, i tres unitats i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques, a més de suport psicològic.

Pel que fa a l'afectació viària, ha calgut tallar la carretera en els dos sentits de la circulació i en sentit nord el trànsit es desvia per la C-37. A dos quarts de set de la tarda la via continuava tallada.

Trànsit recorda que amb aquesta víctima, són 41 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya

La carretera tallada pel vehicle accidentat.

Mor el conductor d'un autocar en un accident amb un camió mentre circulava per la C-14 a AlcoverGerard Martí

tracking