Diari Més

Successos

Una trentena de persones es concentren a Creixell per rebutjar l'assassinat que ha consternat el municipi

L'ajuntament de la localitat ha decretat tres dies de dol

Pla general del minut de silenci.

Una trentena de persones es concentren a Creixell per rebutjar l'assassinat que ha consternat el municipiACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una trentena de persones s'han concentrat aquest dimarts a la tarda a la plaça Major de Creixellper rebutjar el crim masclista que ha consternat el municipi. La convocatòria l'ha feta el col·lectiu feminista Papallones Liles i també hi han assistit membres de la corporació municipal, amb l'alcalde Jordi Llopart al capdavant.
Núria Márquez, representant del col·lectiu feminista Papallones Liles, ha reclamat que els fets no quedin impunes. «No ens podem permetre quedar-nos a casa sense fer res. Cada setmana hi ha alguna història. Si no és per violència de gènere que acaba amb mort és per violència física, verbal o vexatòria», ha lamentat. A més, ha exposat que des de l'entitat treballen conjuntament amb les institucions i la població per erradicar la violència de gènere en totes les seves formes.

L'alcalde de la localitat, Jordi Llopart, ha desitjat que aquesta «sigui l'última» víctima de violència masclista. «No pensem mai que al nostre municipi ens pot tocar. Som un poble tranquil, amb diversitat des de fa molts anys i sempre ens hem considerat tots iguals», ha manifestat. Finalment, la regidora d'Igualtat, Chelo Picón, ha fet una «crida a la unió ciutadana per prevenir nous casos». «No esteu soles, estem amb vosaltres», ha exclamat, alhora que ha instat a denunciar totes aquelles situacions de violència masclista que es produeixin. A l'acte també hi ha assistit una representant de l'Institut Català de les Dones.

L'empresa ontreballavala víctima mostra el seucondol

L'empresaClarel, on treballava la víctima, ha volgut manifestar la seva solidaritat amb familiars i amics. La noia formava part de l'equip de la plataforma logística deClarelsituada a Torredembarra. També han mostrat el rebuig a aquesta mena de violència en aquest i en tots els casos, en un comunicat.

tracking