Diari Més

Societat

Tretze alumnes de Tarragona, premiats al 40è Concurs BBVA de Dibuix Escolar 2021

S'han premiat 62 dibuixos d'un total de 2.484 seleccionats

L'escriptora Júlia Prunés ha anunciat els guanyadors.

Tretze alumnes de Tarragona, premiats al 40è Concurs BBVA de Dibuix Escolar 2021Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tretze alumnes de la demarcació de Tarragona han estat guardonats a la40a edició del Concurs BBVA de Dibuix Escolar, que s'adreça als alumnes de les escoles d'educació primària i d'educació especial d'arreu de Catalunya. Els escolars s'han hagut d'inspirar en Sis contes per cuidar el planeta escrits per Júlia Prunés.

Enguany, el certamen ha batut el rècord de participació amb 208 escoles participants provinents de 136 poblacions. De les 208 escoles participants, 100 escoles pertanyen a la província de Barcelona, 19 a la província de Girona, 46 a la Tarragona i 43 a la província de Lleida. S'han premiat 62 dibuixos d'un total de 2.484 seleccionats.

Els alumnes guardonats pertanyen a l'Escola Soriano-Montagut i el CEE L'Àngel-APASA d'Amposta; l'Escola La Gessera de Caseres; l'Escola Cèsar Martinell de Pinell de Brai; el CEE Garbí del Vendrell; el CPEE Sant Jordi de Jesús; el CEE Alba de Reus; l'Escola de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta,CPEE Sant Rafael i elCol·legi Diocesà Sagrada Família de Tarragona; l'Escola El Diví Mestre de Tortosa; el Col·legi Claret de Vilalba dels Arcs; i la Fundació Educativa Cor de Maria de Valls.

Aquest any l'acte d'entrega dels premis, previst per al mes de maig, no s'ha realitzat presencialment i en el seu lloc s'ha gravat un vídeo anunciant els guanyadors i guanyadores.

Els guardonats i guardonades han rebut a les seves escoles el diploma acreditatiu, a més del seu regal, consistent en un pack de dibuix i pintura, i el llibre il·lustrat del concurs amb els contes i els dibuixos premiats.

Les escoles guanyadores obtenen com a premi un ajut econòmic en funció dels reconeixements obtinguts i per la tasca pedagògica realitzada.

tracking